Εταιρεία

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του delivery, σας προσφέρουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να μπορείτε να διαφυλάσσετε όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων σας, αλλά και τις σωστές εργασιακές συνθήκες των υπαλλήλων σας.
Με τους καλύτερης ποιότητας και ανθεκτικότερους ισοθερμικούς σάκους (θερμόσακοι), τα μπουφάν και τα αδιάβροχα, δεν χρειάζεται πια να φοβάστε ούτε την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα!

 

Με τα καπέλα, τις ποδιές και τα T-Shirts επιτυγχάνετε μια ομοιόμορφη εικόνα του προσωπικού σας και συγχρόνως κάνετε την καλύτερη διαφήμιση, όλες τις ώρες και σε όλα τα σημεία!


Στην ιστοσελίδα μας, θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και θα δείτε κάποια δείγματα από γνωστές και επιτυχημένες επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν. Επίσης, με τη νέα εφαρμογή που είναι τώρα διαθέσιμη στο www.only1.gr, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα σχέδια και τα χρώματα και να κατασκευάσετε τα δικά σας μοναδικά ρούχα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας!


Επιλέξτε τώρα λοιπόν, από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αποκλειστικά ελληνικής κατασκευής, με τις καλύτερες προδιαγραφές, ώστε να αντέχουν, να ξεχωρίζουν και να προβάλλουν τη δουλειά σας!


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποιες περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας!

ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας παρέχουμε εγγυηση αντικατάστασης όλων των προϊόντων μας σε περίπτωση μη καλής λειτουργείας